Toekomstacademie

Camas IT start in april 2024 in samenwerking met New Dutch Connections met de Toekomstacademie voor software ontwikkelaars

Voor de toekomstacademie zoeken we nieuwkomers in Nederland met een passie voor programmeren en een achtergrond in de IT, wiskunde of techniek met HBO/WO werk- en denkniveau. De Toekomstacademie bestaat uit 12 bijeenkomsten en start op dinsdag in april 2024. Schrijf je uiterlijk 1 maart in. Uit de kandidaten selecteren we 12 deelnemers. Je krijgt tijdens de Toekomstacademie de beschikking over een laptop van Camas IT en toegang tot online trainingsmateriaal. Beheersing van de Nederlandse taal is een pré.

Over de toekomstacademie

Tijdens dit programma leer je in 12 weken programmeren met C#, HTML/CSS en Blazor. Daarnaast ontwikkel je je communicatieve mogelijkheden, leer je om jezelf te presenteren en vergroot je je Nederlandse netwerk. Het programma begint in april 2024 met een startbijeenkomst. Daarna vindt een aantal trainingen plaats om je hardskills en softskills te vergroten. Eenmaal begonnen dan maak je tijdens de matchingsbijeenkomst kennis met de buddy’s van Camas IT en haar zusterbedrijf Perspectief. Vervolgens vinden de wekelijkse programmeerlessen plaats. Je hebt ook regelmatig (online) contact met je buddy. We sluiten het programma feestelijk af met de talentenmarkt. Tussen de wekelijkse lessen krijg je toegang tot online trainingsmateriaal om je kennis te vergroten. De lessen vinden elke dinsdag plaats van 15:00 tot 17:00 uur en de voertaal is Nederlands. Kennis van C# of een andere programmeertaal is niet noodzakelijk, maar een sterke interesse in het vakgebied en/of een achtergrond in de wiskunde of computerwetenschappen heeft de voorkeur. Doorstroming tot het opleidingsteam van Camas IT behoort tot de mogelijkheden. Die opleiding duurt zes maanden. Uiteindelijk hopen we dat een aantal deelnemers uit het opleidingsteam doorstroomt naar onze scrumteams.

Over Camas IT

Camas IT maakt mogelijk! We zijn een IT dienstverlener met de ambitie om met haar software, werknemers langdurig bevlogen aan het werk te houden. We zijn een jonge en dynamische organisatie en met 90 collega’s streven we ernaar de klant beter te maken. Met de klantverwachtingen als uitgangspunt zijn we volop in beweging. Onze cultuur kenmerkt zich door daadkracht en transparantie. We zijn resultaatgericht, betrokken en we worden graag uitgedaagd. Onze kernwaarden zijn leiderschap, inspiratie, vertrouwen en verbinding. We werken met bevlogen, zelfbewuste professionals.

Over New Dutch Connections

Stichting New Dutch Connections inspireert en motiveert (ex-)vluchtelingen om opnieuw in zichzelf te geloven. Dit wordt gedaan door samen met bedrijven workshops aan te bieden, unieke ontmoetingen te organiseren door o.a. het produceren van theatervoorstellingen en (ex-)vluchtelingen te koppelen aan coaches en maatjes.

Programma

- Het programma start in april 2024.
- Het programma heeft een looptijd van 12 weken
- Alle lessen zijn van 15:00 tot 17:00 uur.
- Alle lessen worden fysiek in Harderwijk gegeven.
- De werktaal is Nederlands.
- Er is geen C#, Blazor of HTML/CSS kennis vereist.
- Je krijgt als dat nodig is een laptop in bruikleen.
- Je reiskosten naar Harderwijk - de trainingslocatie - worden vergoed.
- Je krijgt de beschikking tot online trainingsmateriaal.
- Je wordt gekoppeld aan een buddy die werkzaam is bij Camas IT of haar zusterorganisatie Perspectief.

Na afronding van de Toekomstacademie beslist Camas IT welke deelnemers in aanmerking komen voor het opleidingsteam van Camas IT. Dit betreft dan een stage van zes maanden.

Meld je aan voor de toekomstacademie

Stuur vóór 1 maart 2024 een mail naar Geralien Leusink en Jelle van de Glind, recruiters van Camas IT via: recruitment@camasit.nl. Zorg ervoor dat je je cv of link naar je LinkedIn-profiel aan je aanmelding toevoegt. Ook zien we graag een motivatie waarom je deel wilt nemen.

Aanmelden

Lees de verhalen